• Het voetbal in Terwispel leeft. We kunnen dan ook trots zijn op de prestaties van onze vereniging, zowel senioren , WTTC jeugd en WTTC dames. Niet alleen de sportieve prestaties zijn goed maar ook het ledenaantal groeit ondanks de Corona periode die achter ons ligt. Dit alles heeft te maken hoe we met elkaar omgaan bij Wispolia en natuurlijk hebben ook al onze vrijwilligers hier hun aandeel in. Dank hiervoor.

Naar aanleiding van de oproep in de Wispelweagen hebben zich een groep enthousiaste spelende leden zich aangemeld om de sponsorcommissie te versterken. Vorige week hebben ze hun eerste overleg gehad. We hopen dat er meer supporters of spelers zijn die zich voor de club willen inzetten.

Mede omdat het ledenaantal groeit en dus de vereniging, hebben we behoefte aan meer vrijwilligers.

Voor het bestuur zijn we op zoek naar een secretaris m/v en een algemeen bestuurslid.

Daarom doen we de volgende dringende oproepen:

- Leider voor het 1ste team voor volgend seizoen

- Assistent trainer voor de selectie senioren zondag

- Trainer(s) voor de jeugd elftallen

Club van 100

De club van 100 zoekt nieuwe leden die het team willen versterken. Gegadigden kunnen zich melden bij het bestuur.

Dug-out’s

De dug-outs zijn aan vervanging toe, wie zou ons willen helpen om fondsen aan te schrijven om op die manier geld binnen te halen zodat we dit doel kunnen realiseren? Opgeven bij het bestuur

Scheidsrechtercursus

Er is een grote behoefte aan scheidsrechters die wedstrijden van onze verenigingen willen en/of kunnen fluiten. (zowel jeugd en senioren) Door blessures van de huidige scheidsrechters kunnen wij niet alle wedstrijden inroosteren. Om volgend seizoen deze problemen te kunnen tackelen is Wispolia van plan om samen met Tijnje en Thor scheidsrechtercursussen te gaan organiseren.

Het idee is om dat op één van onze locaties te laten plaatsvinden.

Hiervoor zoeken we scheidsrechters die af en toe wedstrijden willen fluiten cq begeleiden. (Op korte termijn zijn wij op zoek naar scheidsrechter(s) die op zondag het tweede en derde elftal willen fluiten). Je kunt je aanmelden bij het bestuur.

35 plus voetbal

Er is een initiatief van een groep spelers gekomen om te onderzoeken of 35 plus voetbal aangeboden kan worden bij Wispolia. Dit is eens eerder onderzocht maar toen was er te weinig animo. Het lijkt er nu op dat er voldoende animo is. Willen diegenen die hier voor voelen dat kenbaar maken bij het bestuur? De start zal dan na de zomerstop zijn