• VROUWEN WTTC ZOEKEN NIEUWE TRAINER VOOR SEIZOEN 2022-2023

WTTC dames is een combinatievereniging tussen de dorpen Terwispel (Wispolia), Lippenhuizen (THOR) en Tijnje. Met momenteel rond de 60 leden verdeeld in Dames 1 (3e klasse), Dames 2 (4e Klasse), Dames 30+ en 18+. De selectie bestaat uit een mix van ervaren en jonge speelsters welke ambitieus en enthousiast zijn.

Wij zoeken voor seizoen 2022-2023 een trainer die:

• Affiniteit/ervaring heeft met het damesvoetbal;
    • Communicatief vaardig is en kan verbinden;
    • Moderne gevarieerde trainingen geeft;
    • Prestatiegericht is, maar niet ten koste van plezier;
    • Interesse en betrokkenheid toont in speelsters en in de vereniging;
    • Consequent de door hem/haar en het bestuur opgestelde regels handhaaft.
    Taken:
    • Aanbieden van gevarieerde oefenstof gericht op het verder ontwikkelen van technische, tactische en conditionele vaardigheden van de speelsters, zowel op team- als individueel niveau;
    • Het geven van training aan zowel dames 1 als dames 2 (evt. met assistent trainer);
    • Begeleiden en coachen van dames 1 tijdens wedstrijden op zaterdagmiddag;
    • Goed kunnen samenwerken met o.a. bestuur, leiders, spelers en grensrechters.
    Wij bieden:
    • Een damesselectie die leergierig en fanatiek is;
    • Een gezellige dorpsclub;
    • Vergoeding.

Heb je interesse? Stuur je motivatie en CV naar Hille-Jan Oppedijk (voorzitter Dames WTTC) per email: [E-mailadres verborgen]. Voor inlichtingen is Hille-Jan bereikbaar op 06-5776 4321.