• Update Corona maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van afgelopen dinsdag 13 oktober treffen we de volgende maatregelen op ons sportpark. Jongeren tot 18 jaar mogen trainen en onderling wedstrijden spelen. Leden vanaf 19 jaar mogen niet trainen en wedstrijden spelen. Dit is iets zwaarder dan wat NOC/NSF in hun protocol voorschrijft maar wij kiezen voor duidelijkheid en maatschappelijke verantwoording om het virus onder controle te krijgen. Alle kleine beetjes die er aan mee kunnen helpen om het reproductie getal onder de 1 te krijgen, voelen wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit in ieder geval voor de komende weken totdat de situatie verbeterd is. Jongeren die in de JO 19 spelen en die nog geen 19 zijn kunnen meetrainen met de JO17. De kleedruimtes blijven gesloten. Voor de rest volgen wij het advies van de overheid.

Blijf gezond.

Het bestuur.