• Afgelopen donderdag 14 januari bereikte ons het droevige bericht, dat ons gewaardeerde bestuurslid SIEP BIJSTRA is overleden. Deze markante Wispoliaan heeft op velerlei wijze zijn sporen achtergelaten in de geschiedenis van onze vereniging. Siep heeft tal van functies bekleed binnen de vereniging, maar velen onder ons zullen hem blijven herinneren als de bevlogen materiaalman/terreinbeheerder die hij de afgelopen jaren was. Dankzij de vele uren van werkzaamheden op ons sportveld samen met Geartsje en andere vrijwilligers lag dit er dan ook voorbeeldig bij.
    Het mag duidelijk zijn, dat Siep een grote leegte achterlaat bij onze vereniging, het beheer van zijn “camping” zal moeilijk op te vullen zijn, helemaal op de wijze die we de afgelopen jaren gewend waren.

Het jaren geleden gerealiseerde Bijstrapaedsje op ons sportveld zal gelukkig een blijvende herinnering aan deze markante clubman zijn.