• Afgelopen week bereikte ons het droeve bericht, dat KLAAS DRAGSTRA is overleden.

Klaas is in het verleden jarenlang trainer van Wispolia geweest. De oud-spelers van het eerste elftal zullen ongetwijfeld nog de wedstrijdbesprekingen in de kleine zaal van het (oude) dorpshuis voor de wedstrijden herinneren. De piano, die in de kleine zaal stond had een bijzondere aantrekkingskracht op Klaas en voor de eigenlijke bespreking begon, bracht hij dan ook zijn muzikale talenten ten gehore.  Bij de wedstrijdbespreking werd iedere speler nog even geëerd vanwege zijn prestatie, dan wel nog even subtiel op de tekortkomingen in de voorgaande wedstrijd geattendeerd. Voor de wedstrijden zag Klaas altijd mogelijkheden op een goed resultaat. Dat deze achterwege bleven lag zeker niet aan deze bevlogen trainer. Klaas was zich al jaren lang niet meer actief in de sport, niettemin verliest de voetbalsport nu helaas alsnog deze markante trainer.

.