RECTIFICATIE ‘T BLEDSJE FAMILIEDAG

Helaas is het verkeerde voorwoord in ’t Bledsje verschenen. Het voorwoord van vorig jaar is per abuis afgedrukt i.p.v. het voorwoord van dit jaar. De tekst welke aangeleverd is staat hieronder. Onze excuses voor dit vervelende feit.

Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

Zaterdag 26 mei is er weer de traditionele familiedag van onze vereniging.

Het seizoen 2017-2018 zit er al weer bijna op. Begin juni worden er nog een paar inhaalwedstrijden en toernooien gespeeld en dan sluiten de velden.

Op het moment dat ik dit artikel schrijf is nog niet bekend of het trainingsveld en de tennisvelden over de kop gaan. Het is de bedoeling dat er twee nieuwe kunstgras tennisvelden aan de achterzijde van het huidige tennisveld gerealiseerd gaan worden. Al vanaf september 2017 zijn we hierover in gesprek met de gemeente. Door allerlei omstandigheden (bij de gemeente) heeft het proces behoorlijke vertraging opgelopen. Wij zijn daar dan ook niet blij mee, maar hopen dat op zeer korte termijn er een  positief antwoord uit Beetsterzwaag komt. Het voorste stuk van het huidige tennisveld wordt dan een pupillenveld voor de voetbal. Er komt dan ook nieuwe drainage onder de velden (is nu al 30 jaar oud) Het kan dus best zijn dat we na de zomer, in de maanden augustus en september,  nog niet direct gebruik kunnen maken van het trainingsveld. Als eenmaal alles gerealiseerd is kunnen we trots zijn op ons schitterende sportpark.

Ander positief nieuws is, dat er dit seizoen diverse elftallen kampioen kunnen en zijn geworden.
Op het moment van schrijven (15 mei 2018) zijn de Dames 1 & 2 nog volop in de race.

De WTTC-JO-19 doet het ook uitstekend net als WTTC-JO15-1. Beiden zijn op dit moment nog volop in de race om kampioen te worden.

Ook het eerste elftal bij de senioren heeft de smaak te pakken. Uit de laatste 3 wedstrijden werden er 7 punten gehaald. Afgelopen zondag was er helemaal een succes te noteren. Alle drie senioren elftallen gingen er met de winst vandoor. De uit overwinning van ons eerste elftal tegen Tijnje was volgens kenners historisch. We hebben geen duidelijkheid of we al eens eerder van Tijnje 1 hebben gewonnen.

Om 15.00 uur spelen de Dames 2 hier in Terwispel om de titel, dus kom allemaal en moedig onze dames aan. Aaneensluitend vieren we de kampioenschappen in het dorpshuis waardoor de barbecue iets later dan eerst werd aangegeven  begint, namelijk om 19.00 uur. De clinic voor de jeugd is iets naar voren gehaald om deze wedstrijd te kunnen spelen. (vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur). Met dit programma hopen we er een onvergetelijke familiedag van te maken

Verder wil ik alle vrijwilligers erop attenderen dat de gezamenlijke vrijwilligersavond van de SV Wispolia, waar wij alle vrijwilligers willen bedanken voor hun inzet van dit seizoen, op 22 juni wordt gehouden in het Dorpshuis, aanvang 20.00 uur, dus houd deze avond vrij.

Rest mij nog iedereen een mooie familiedag toe te wensen.

Han Taekema, voorzitter VV Wispolia.