Afgelopen 4 oktober heeft sv Wispolia een belronde georganiseerd om vrijwilligers te werven.
Dit is een groot succes geworden. Er hebben zich meer dan 60 vrijwilligers aangemeld. Wij zijn blij met de vele aanmeldingen.
Als vervolg hebben wij een info avond belegd waar de aangemelde vrijwilligers zich konden oriënteren op de vacatures die open staan.
De eerste vrijwilligers zijn al aan de slag gegaan, zoals een paar trainers, gastvrouwen, scheidsrechters en bij de facilitaire groep (onderhoud van het sportcomplex).
Ondertussen zijn de eerste voorzichtige gesprekken gaande over de invulling van de financiële commissie, actiecommissie en vrijwilligerscommissie. Deze zijn nog in oriënterende fase. Nog lang niet iedereen is benaderd. We kunnen niet alles in een keer oppakken, hoe graag we dat eigenlijk ook willen.
De personen die zich wel opgegeven hebben en nog niet benaderd zijn, worden in de komende maanden benaderd. We zijn jullie niet vergeten. Mocht je al eerder actief willen worden meld het dan aan één van de bestuursleden. vwactie