Competie-indeling v.v. Wispolia 1 seizoen 2012 – 2013 bekend!

De competitie-indeling van v.v. Wispolia 1 voor het seizoen 2012 – 2013 is gisteren bekend gemaakt door de KNVB.
Wispolia treft dit jaar ook een aantal mooie/leuke tegenstanders, voornamelijk in de buurt.

Competitie-indeling v.v. Wispolia 2012 – 2013
AVV 1
De Sweach 1
FC Fochteloo 1
Langezwaag 1
Mildam 1
Oldeholtpade 1
SC Boornbergum’80 1
Sport Vereent 1
Sportclub Makkinga 1
Tijnje 1
Udiros 1
VWC 1
Wispolia 1
Zandhuizen 1

Competie-indeling v.v. Wispolia 1 seizoen 2012 – 2013 bekend! — 1 reactie

1. Wispolia komt uit Terwispel en moet waarschijnlijk de helft van de wedstrijden buiten het eigen dorp spelen.
    Bovendien moeten we tegen clubs die allemaal vorig seizoen hoger zijn geeindigd.
    Ook zullen de tegenstanders waarschijnlijk allemaal met minimal 11 spelers beginnen. Het is bovendien frustrerend dat je alleen maar tegen teams speelt die zullen proberen te winnen terwijl je zelf moet winnen om de drie punten binnen te halen. De voetbalbond wil graag dat we mee doen maar we mogen waarschijnlijk weer niet zelf de scheidsrechter uitzoeken.
    Zo is de kans natuurlijk wederom erg groot dat de kampioen weer niet uit Terwispel komt
    Allemaal zeer onterecht naar mijn mening