7×7 35+ voetbal bij Wispolia

Steeds meer verenigingen zien de voordelen om te starten met het aanbieden van deze voetbalvorm. Het is ontstaan vanuit de behoefte van veel spelers die nog graag een balletje trappen, maar om verschillende redenen dit niet (meer) willen of kunnen in de reguliere seniorencompetitie.

Onder andere bij spelers/speelsters met een drukke agenda die niet meer wekelijks op zaterdag of zondag willen/kunnen spelen. De leden die met oude blessures of teruglopende conditie het spel nu toch weer goed bij kunnen houden op een half veld.

Of gewoon mannen en/of vrouwen die nog graag een potje voetballen op een recreatieve manier.
Voor deze groep blijkt het 7×7 35+ voetbal een mooie aanvulling te zijn.

Bij vv Wispolia willen we onderzoeken of we per volgend seizoen kunnen starten met 7×7 35+ voetbal. Dit zou een mooie aanvulling zijn binnen onze vereniging.

De 7x7competitie 35+ is er voor Heren en Dames. Het zou mooi zijn als we voor beide een team bij elkaar kunnen krijgen. Er zijn al verschillende Dames enthousiast, dus meld je aan. Nu de Heren nog.

Heb je interesse of een vraag over de 7×7 35+ competitie voor zowel mannen als vrouwen stuur een mail naar: berbervdschaaf@hotmail.com of neem contact op met een bestuurslid van de club.

Ins & Outs 7×7 35+ :

• In het najaar (4x) en voorjaar (4x) een korte reeks speelronden
• Een poule bestaat in principe uit (minimaal) vier teams
• Per speelronde zijn er meerdere wedstrijden en wordt er gespeeld in toernooivorm
• Afhankelijk van het aantal deelnemende teams duurt een wedstrijd 1 x 20 minuten en wordt in zeventallen gespeeld op een half veld
• De verenigingen zijn per reeks (minimaal) eenmaal gastheer
• Voorkeur speeldag is op vrijdagavond